1. Anasayfa
  2. KREDİ

5000 TL Nakit Kampanyası Başladı, Son Dakika

5000 TL Nakit Kampanyası Başladı, Son Dakika
0

Fibabanka ihtiyaç kredisi olarak yeni bir kampanya başlattı. 5.000 TL’ye kadar anında kredi alabilir, onaylı kredinizi hemen kullanabilirsiniz. 5.000 TL kredi başvurusu yapmadan önce bankanın politikalarını da bilmeniz gerekiyor. Bu kredileri alabilmeniz için kredi puanı çok önemlidir. Ancak banka, kredi notu düşük olup onay alamayanlar için de kampanya yürütüyor.

Özellikle emekli olup emekli kredisi almak isteyenler bu bankadan maaş aldıkları takdirde kredi notu düşük de olsa kredilerini kullanabilecekler. Kredi başvurusu yaptığınızda başvuru şartlarını sağlayan kişilerin kredi için hemen onaylanacağını belirtmek isteriz. Şimdi sizlere nasıl başvurulur, nasıl kredi alınır, nasıl kredi alınır gibi bilgiler verelim.

5.000 TL Fibabanka Kredisi Nasıl Alınır?

Fibabanka üzerinden 5.000 TL kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bankanın en kolay kredi başvuru formu olan SMS kredisine başvurabilirsiniz. Bunu yapmak sizin için çok kolay. SMS ile kredi başvurusu yapmak için TC Kimlik numaranızı 3422’ye gönderebilirsiniz. 5 dakikadan daha kısa bir sürede kredi sonucunuz ve 5.000 TL’lik bir onay alırsanız, size en yakın Fibabanka şubesinden kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

Bankanın SMS sistemi dışında başvuru yapabileceği bir internet sitesi de bulunmaktadır. Web sitesindeki başvuru formunu doldurarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu başvuru formunu doldururken çalışmak istediğiniz banka şubesini de seçeceksiniz. Onay alırsanız kredinizi istediğiniz banka şubesinden kullanırsınız.

Bu sistem üzerinden başvuru yapamadıysanız banka şubelerine giderek kredi işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Kimliğinizi ve gelir belgenizi bankaya getirirseniz ne kadar onay alacağınızı hemen öğrenebileceksiniz. Kredi sonucunda hak kazanan kişiler kredilerini kullanacaklardır. Kredi notu düşük ise kredi başvurusu yapacak kişinin banka şubesi dışında başvuru yapmaması gerekmektedir. İnternet veya SMS yoluyla kredi başvurusunda bulunan ve kredi notu düşük olan kişiler, otomatik olarak onay alamayacakları için ret statüsü girerek 1 ay süreyle bu bankadan kredi alamazlar. Bu sebeple kefil ile başvurabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz. Banka müşterisi olan kişiler bankanın internet bankacılığını kullanarak kredi onayı alabilecekler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir