1. Anasayfa
  2. BLOG

30000 TL ile En İyi Yatırım Fikirleri nelerdir? 30.000 TL param var ne yapmam lazım?

30000 TL ile En İyi Yatırım Fikirleri nelerdir? 30.000 TL param var ne yapmam lazım?
30000 TL ile En İyi Yatırım Fikirleri
0

30000 TL ile En İyi Yatırım Fikirleri nelerdir? 30.000 TL param var ne yapmam lazım? 30.000 TL parası olan yatırım nasıl yapar? Sizlere bu yazımızda yatırım yapacak olan kişilerin 30.000 TL ile nasıl bir yatırım yapması gerekmektedir bunun hakkında bilgiler vereceğiz.

Bireyler için sunumu meydana getirilen 30000 TL yatırım fikirleri arasında döviz ilk akla gelenlerden biridir. Geçmişten günümüze kadar alternatif şekilde kullanımda olan döviz uygulamalarında da iyi mi hareket edildiği çok önemlidir. Yatırımlarını bu alanda meydana getiren herkes tüm yumurtaların aynı sepette olmaması icap ettiğinin bilincindedir.

Bu sayede herhangi bir olumsuzluk yaşanması halinde bireylerin paraları güvence altına alınabilecektir. Kişiler bazında sermayenin ikiye hatta üçe bölünerek kullanılması önerilmektedir. Bir kısmı USD ve EUR ile değerlendirilen sermayenin kalan kısmı ise altında değerlendirilebilmektedir. Üstelik bir alt başlıkta altın yatırımlarının modern çağa uygun hale nasıl getirildiğinden de bahsedilecektir. Bu sayede hem eski ve karlı bir yatırım yapabilirsiniz.

30000 TL Birikim  Değerlendirmesi Nasıl Yapılır?

30 bin TL ile yatırımın garantili adreslerinden biri olarak bankalar verilmektedir. Öncelikle bankaların malum fonlarının yanı sıra artık altın hesapları kullanmaya başladıkları unutulmamalıdır. Bu bağlamda faizle işlem görmek istemeyen kesim de yatırıma özendirilmektedir. Çünkü altın hesaplarında herhangi bir faiz uygulaması yoktur. Peki, sistem iyi mi işlemektedir?

Altına bağlı olarak oluşturulan hesaplar yatırımı meydana gelen para miktarlarının altına endeksli olarak değerlendirilmesini sağlamaktadır. Bu sayede altın değerlerinin artması halinde anında mevduat hesaplarında yer alan para da artacaktır. Kişilerin altın fonu üzerinden yatırım yapabilmeleri için sermayelerinin tüm bunlarnı bu alanda değerlendirmeleri şartı da yoktur. Diğer döviz kurlarına yatırım yapılmasından sonra kalan miktarlar emin bir şekilde bu alanda değerlendirilebilmektedir. Üstelik yatırım olanaklarının çeşitlendirilmesi sayesinde bireyler otomatik olarak kar edeceklerdir. Çünkü bir alanda zarar edilse bile diğer alanda kur değişimi olumlu olacağından ötürü zarar sıfırlanarak kara geçiş şansı ortaya çıkacaktır.

30000 TL ile En İyi Yatırım Fikirleri
30000 TL ile En İyi Yatırım Fikirleri

30 bin TL ile neler yapılabilir?

Devlet tarımda küçük yatırımcıyı teşvik etmek için 30 bin TL hibe veriyor. Müracaatlar 12 Mayıs’ta sona erdi. 378 bin fert müracaat etti. 450 milyon TL kaynak ayrıldı. 30 bin TL’ye hangi meyve ve sebzeler yetiştirilir, hayvancılıkta ne yapılır? Sizler için derledik..

HÜKÜMETİN acil fiil planı çerçevesinde açıkladığı önlemlerden biri genç girişimci çiftçilere dönüktü. Besin tarım ve hayvancılık Bakanlığı eli ile genç girişimci çiftçilere 30 bin TL’ye kadar bağışlama destek veriliyor. Bu program için başvurular 13 Nisan’da başlayıp 12 Mayıs tarihinde son-landı. Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı kapsamında 18-40 yaş arası 378 bin çiftçi müracaat etti. Bu müracaatlar ağırlıklı olarak meyvecilik, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık, kümes yetiştiriciliği, seracılık, tıbbi aromatik nebat yetiştiriciliği ve süs bitkileri alanında yapıldı. Bakanlık nezdinde yapılan müracaatlar değerlendiriliyor.

17 Haziran 2016 evveliyatına kadar hibeden yararlanacak girişimcilerin adları netleşecek. Şartlara uygun olan girişimciler onay sürecinden sonrasında hibe desteklerini kullanmaya başlamış olacak. Üç senelik bir süreci kapsayan bağışlama destek programı kapsamında biri olan projeler için, bu yıl itibariyle 450 milyon TL’lik bir kaynak kullandırılacak. Projelerin, takip edeni bakanlık tarafınca yapılıyor. Proje ile tarımda sürdürülebilirlik, genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve genç kırsal nüfusun istihdamı hedefleniyor.

Ziraat ve hayvancılık konusunu en fazla işleyen yayınız desek abartmış olmayız. Türkiye’nin stratejik sektörlerinden biri olarak görmüş olduğumüz tarım ve hayvancılık ile ilgili neredeyse her hafta bir haber çalışması yapıyoruz. Genç çiftçilere dönük böylesi bir program açıklanınca 30 bin TL’lik bağışlama ile neler yapılabileceğini araştırdık. Genç girişimci çiftçilere örnekler sunalım istedik. Meyvecilikten hayvancılığa, sebzecilikten mandıracılığa biroldukça seçenek karşımıza çıktı. İşte, 30 bin TL ile yapılabilecek cazip işler…

Sizlere yazımızda 30000 TL ile En İyi Yatırım Fikirleri hakkında bilgiler verdik. Küçükbaş Hayvan Kredisi Nasıl Alınır? ve Şekerbank Yüksek Mevduat Faiz Oranları sayfasına giderek de bu konular hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Sizlerde 30.000 TL ile neler yapılabilir aşağıdaki yorumlardan yazabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir