1. Anasayfa
  2. KREDİ

Online İnternet Kredisi Nasıl Alınır?

Online İnternet Kredisi Nasıl Alınır?
Online İnternet Kredisi Nasıl Alınır?
0

Online İnternet Kredisi Nasıl Alınır? Online olarak İnternet Bankacılığı ve Mobil bankacılık kredisi başvurusu nasıl yapılır? Bankaya gitmeden kredi almak için hangi müşteri olmamız gerekiyor? Kredi notu önemli mi? Bütün bu soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Online İnternet Kredisi Nasıl Alınır sorusuna ilk olarak yanıt verecek olursak bu kredilerin bir hesabınızın olması durumunda verileceğini söylemek istiyoruz. Online olarak başvuru yapacaksanız bir bankada hesabınız ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifrenizin olması gerekmektedir. Bu şekilde bankadan kredi başvurusunu bankaya gitmeden yapabilir ve onaylanan kredinizi hemen hesaba atabilirsiniz.

Online krediyi her banka vermez. Bunun için size vereceğimiz bankalardan kredi başvurusu yapmanızı öneririz. Ayrıca online kredi alacaksanız bankanın politikasına da uygun müşteri olmanız gerekiyor. Kredi notunuzun normal şartlarda 1100 ve üzerinde olması gerekirken, internet bankacılığı için bu kredi notunun 1400 ve üzerinde olması gerekmektedir. Eğer şartlara uygunsanız verdiğimiz bankalardan hemen hesabınızla başvurunuzu yapabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz. ÜSTELİK HAFTA SONU DAHİL KREDİ KULLANMANIZ MÜMKÜNDÜR.

Finansbank Online Kredi

Bu bankadan kredi almak istiyorsanız da müşterisi olmanız gerekiyor. Finans Mobil uygulaması veya internet sitesi üzerinden internet bankacılığı girişi yapmanız yeterlidir. Finansbank kredi başvurusu için isterseniz sisteme girmeden önce bir mesaj atarak da ne kadar kredi aldığınızı görebilirsiniz. TC KİMLİK numaranızı mesaj kısmına yazarak 5030 numarasına gönderirseniz kredi onayı alıp almadığınızı görebilirsiniz. Bu onaylanan krediyi internet üzerinden kullanabilirsiniz.

İş Cep Online Hızlı Kredi

İş Bankası müşterileri de bu kredilerden bankaya gitmeden yararlanmaktadırlar. İş bankası üzerinden başvuru yaptığınızda 40 bin liraya kadar 60 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Özellikle İş Cep uygulamasından yapılan başvurularda daha uygun faizlerle kredi alma imkanınız vardır. 7 gün 24 saat kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan krediyi hemen hesaba atarak kullanabilirsiniz. Kredi notunuz ve kredi siciliniz uygunsa başvuru sonrası 5 dakika içinde paranız hesaba yatacaktır. Eğer kredi notunuzda sıkıntı varsa bu banka sizi evrakları ile banka şubesine davet edecektir.

Akbank Direkt Kredi Başvurusu

Akbank kendi müşterilerine 40 bin TL’ye kadar 60 ay vadeli ihtiyaç kredisini mobil uygulaması olan Direkt üzerinden vermektedir. Bu mobil uygulamasını açtığınızda telefonunuzu sallayarak bile bu krediyi almanız mümkündür. Bu kadar basit bir yöntemle kredi almak istiyorsanız uygulamadaki direkt kredi menüsüne girebilirsiniz. Kredi onayı alırsanız size sözleşmeler sunulacak ve bu sözleşmeleri kabul ettiğinizi işaretlerseniz banka hesabınıza paranız aktarılacaktır.

Enpara Kredi Başvurusu

Enpara.com müşterilerine hızlı bir şekilde kredi verme olanağı sunmaktadır. Ayrıca 2 -3 dakika içerisinde de kredinizin durum bilgisi cep telefonunuza gelmektedir. Krediniz onaylandığı anda sizlerin hesabına geçiyor. 60 ay vade imkanı ve 50 bin TL tutarına kadar krediyi sizlere sunuyor. En güzel yanı da sizlerden alınacak olan bir tahsis ücretinin veya ekstra ücretlerin olmaması. Hatta yıllık maliyet oranı en düşük olan bir banka olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Enpara.com kredi kartı da vermeye başladı.

Kefilsiz Kredi Veren Bankalar

Eğer çok acil paraya ihtiyacınız var ve kredi başvurusu yapmak istiyorsanız çalıştığınız bankanın internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. İnternet üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız internet bankacılığı şifrelerini almanız gerekmektedir. Aşağıda vereceğimiz bankalardan birinde hesabınız varsa internet bankacılığı şifresi için müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.

  • Akbank
  • QNB Finansbank
  • Yapı Kredi Bankası
  • ING
  • Garanti BBVA
  • İş Bankası
  • Odeabank
  • Fibabanka
  • TEB

Bu bankalar genel olarak internet bankacılığı üzerinden anında kredi veren bankalardır. Kredi notunuz ve banka siciliniz eğer bu bankalara uygunsa hiçbir şekilde şubeye gitmeden, evrak vermeden, gelir belgesi sunmadan ve imza atmadan online kredi alabilirsiniz.

Kredi Notu Düşük Olanlar Online Kredi Alabilir mi?

Bankalardan kredi notunuz düşük diye kredi alamıyorsanız ve online olarak başvuru yapmak istiyorsanız Aktifbank N-kolay kredi başvurusu yapabilirsiniz. www.nkolaykredi.com.tr adresinden yapılan bu başvuruda 30.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli ama yüksek faizli kredi verilmektedir. Yüksek faiz olmasının sebebi ise bu bankanın düşük kredi notu olanlara kredi verme sebebidir. Eğer düşük kredi notunuz varsa bu bankadan başvuru yapabilirsiniz.

En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar

Bankalardan kredi almak isteyenler kadar kredi kartı almak isteyenlerde vardır. Bu kişiler en kolay ve hızlı bir şekilde kredi kartı almak istemektedirler. Kredi kartı almak içinde bazı şartlara uygun müşteri olmanız gerekiyor. Örneğin bu başvuruda da kredi notu çok önemlidir. Kredi notu kötü olan ve kredi sicilinde pürüz olan kişilerin başvuruları onaylanmaz. Ama kredi puanınız olumlu ise aşağıdaki bankalardan kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

  • Garanti BBVA Bonus Kredi Kartı
  • Akbank Axess Kredi Kartı
  • Denizbank Bonus Kredi Kartı
  • Yapı Kredi WORLD Kredi Kartı
  • QNB Finansbank Card Finans Kredi Kartı
  • İş Bankası Maximum Kredi Kartı
  • Odeabank Bank’O Kredi Kartı

Sizlere bu yazımızda Online İnternet Kredisi Nasıl Alınır? bunun hakkında bilgiler verdik. Eğer online değilde gelir belgesi vermeden kredi almak istiyorsanız Gelir Belgesiz ve Kefilsiz Kredi Veren Bankalar yazımızı okuyabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir