1. Anasayfa
  2. BANKALAR

KOLAY: Ziraat Bankası Kart Şifresi Alma

KOLAY: Ziraat Bankası Kart Şifresi Alma
Ziraat Bankası Kart Şifresi Alma
0

Ziraat Bankası Kart Şifresi Alma işlemleri nasıl yapılır? Ziraat Bankası kredi kartı ve banka kartı şifresi almak için ne yapmak gerekiyor? Kart şifresi alma, değiştirme ve iptal etme işlemleri hakkında sizlere KOLAY yapacağınız yöntemler sunacağız. Verdiğimiz yöntemlerle hemen kart şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Ülkemizin kamu bankası olarak işlem yapan Ziraat Bankası, 100 yılı aşkındır ülkemizdeki en güvenilir bankalardan birisidir. Bu sebeple özellikle emekli olan vatandaşların ilk tercihi Ziraat Bankası olmuştur. Bu bankanın müşteri sayısı diğer bankalardan fazladır. Bu sebeple banka sürekli olarak kredi ve kredi kartı kampanyası yapmaktadır. Bu bankadan bu ürünleri kullanmayan kişilerde para hesapları için bu bankanın hesaplarını tercih etmektedirler. Banka hesabınız olsa da, kredi kartınız olsa da bankamatik veya alışverişte kullanabilmeniz için kart şifresi oluşturmanız gerekiyor. Bankamatik kartınızın banka şubesinden aldıysanız banka personeli sizin için şifrenizi hemen oluştururken, adresinize gelen kartlarda bu şifre oluşturma işlemlerini sizin yapmanız gerekiyor. Bankamatik kartınızın şifresini oluşturduktan sonra kartınız kullanıma açılacaktır. Ayrıca kredi kartı şifrenizin bloke olması ve değiştirmek istediğiniz de de bu yöntemleri uygulayarak hemen yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. İşte sizlere Ziraat Bankası Kart Şifresi Alma yöntemleri ile ilgili bilgiler.

Şubeye Gitmeden Kart Şifresi Oluşturmak İstiyorum

Banka şubelerine gittiğinizde tüm bankacılık işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Ama eğer bankaya gitmeden işlem yapmak istiyorsanız kart şifresi oluşturma adımlarını inceleyebilirsiniz.

  • SMS ile Kart Şifresi Oluşturma: Cep telefonunuzun mesaj kısmından SIFRE yazıp boşluk bırakın KARTIN SON 6 HANESİ boşluk ANNE KIZLIK SOYADINIZIN SON İKİ HARFİ boşluk KARTIN ARKASINDAKİ CVC KODU (3 rakamlı kod) yazarak 4757’ye mesaj atıp kartınızın şifresini oluşturabilirsiniz. Bu mesajı atarken dikkat etmeniz gereken, mesaj attığınız cep telefonu bankaya sizin adınıza kayıtlı olan cep telefonu olması gerekiyor.
  • ATM ile Kart Şifresi Oluşturma: Ziraat Bankası ATM’si üzerinden de kart şifresi oluşturabilirsiniz. Giriş şifre işlemleri menüsüne girerek kart şifrenizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
  • Müşteri Hizmetlerinden Şifre Oluşturma: Yeni şifrenizi oluşturmak için 0 850 220 00 00numarasını arayarak müşteri temsilcisi ile konuşup şifrenizi oluşturabilirsiniz. Burayı aradığınızda bilgilerin güncel olması istenecektir. Eğer bilgileriniz güncel değilse banka şubesine giderek bilgilerinizi güncellemeniz istenecektir. Banka şubelerine gittiğinizde şifrenizi de güvenli bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Ziraat Bankası Mobil ve İnternet Bankacılığı Şifre Alma İşlemleri

Bu bankanın bir diğer güzel özelliği ise, bank şifresi aldıktan sonra internet bankacılığını kullanarak tüm bankacılık işlemlerinizi yapmanızdır. Bu işlemleri yapmak istiyorsanız, internet şifresi oluşturmanız gerekiyor. Bankkart veya normal internet şubesi şifresi almak için Ziraat Bankası şubesine veya Müşteri hizmetlerini arayarak oluşturma işlemi yapabilirsiniz.

Eğer şifrelerinizi unuttuysanız da aynı işlemler ile şifre değiştirme işlemi yapabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda ziraat bankası kart şifresi oluşturma hakkında bilgiler verdik. Sizde bu bilgiler ile kart şifrenizi oluşturabilirsiniz.

ZİRAAT İNTERNET ŞİFRESİ ALMA

ZİRAAT ATM PARA ÇEKME VE YATIRMA LİMİTLERİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir