1. Anasayfa
  2. KREDİ

15000 20000 25000 TL Faizsiz Kredi Başladı, Hemen Onay Verilecek

15000 20000 25000 TL Faizsiz Kredi Başladı, Hemen Onay Verilecek
15000 20000 25000 TL Faizsiz Kredi Başladı, Hemen Onay Verilecek
0

15000 20000 25000 TL Faizsiz Kredi Başladı, Hemen Onay Verilecek

İhtiyaç sahibi vatandaşlar tüm bankaları tek tek ziyaret ederek en uygun krediyi arıyor. Özellikle krediler bazı bankaların belirlediği koşullarda sunulmaktadır. Özellikle son dakika haberi için bazı bankalar koronavirüs pandemi sürecini desteklemek için faizsiz krediler sunuyor. Ancak bu krediden yararlanmak için belirlenmiş bazı şartlar bulunmaktadır. İşte kredi detayları…

ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ 15 BİN TL KREDİ ÖZELLİKLERİ?

Ziraat Bankası kamu bankalarından biridir. Bu kapsamda Ziraat Bankası en çok tercih edilen bankalar arasında yer almaktadır. Ziraat Bankası özellikle korona virüs sürecinde desteğini esirgemedi. Banka, eski müşterilerine ve emekli müşterilerine 15 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullandırmaktadır. Korona virüs salgını sürecinde bir vefa örneği gösteriyor.

Özellikle bu kredi ile sıkıntılı zamanlarınıza destek olunması amaçlanıyor ve alacağınız bu kredilerde aynı gün içerisinde 15 bin TL onaylı kredi veriliyor. Ziraat Bankası’ndan kredi kartı kullanıyorsanız veya daha önce kredi kullandıysanız 15 bin TL faizsiz kredi başvurusunda bulunup kullanabilirsiniz. Krediyi 12 ay vade ile alabilirsiniz, banka bu kredilerde sıfır faizle işlem yaparken, 12 ay üzeri kredi taksitlerinde de düşük faiz sunuyor.

DENİZBANK FAİZSİZ 15 BİN TL KREDİ ÖZELLİKLERİ?

Denizbank ayrıca daha önce kendi bankasından kredi ve kredi kartı kullanmış kişilere 12 ay vadeli 15 bin TL kredi de sağlıyor. Ayrıca Denizbank bu kredilerde sıfır faizli işlem de sağlamaktadır. Bu krediler Denizbank tarafından 36 ay vadeli olarak verilmektedir. Banka, kredinin 12 aya kadar olan kısmı için faiz talep etmemektedir. Denizbank’a kredi başvurusu yapacak kişiler banka şubelerine giderek başvurularını yapabilirler. Bu krediler ayrıca emekli maaşını bankadan alan kişilere de verilmektedir.

15000 20000 25000 TL Faizsiz Kredi Başladı, Hemen Onay Verilecek
15000 20000 25000 TL Faizsiz Kredi Başladı, Hemen Onay Verilecek

AKBANK’IN ÖZELLİKLERİ FİSSİZ 15 BİN TL KREDİ?

Akbank ayrıca daha önce müşterisi olan ve iyi müşterisi olan kişilere de 15 bin TL faizsiz kredi veriyor. Banka, bankadan 15 bin TL’ye kadar faizsiz kredilerde anında sonuç veriyor. 12 aya varan vade yapılan bu kredi kampanyasında en fazla 36 aya kadar kredi kullanmak mümkündür. Ayrıca banka, vadesi 12 ay ve üzeri olan işlemler için güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları sunmaktadır. Bir de bu krediye başvuracak kişilerin iyi müşteri olması şartı var. Akbank’tan krediniz veya kredi kartınız varsa ve düzenli ödeme yaptıysanız faizsiz kredi imkanından yararlanabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK FAİZSİZ 15 BİN TL KREDİ ÖZELLİKLERİ?

Yine QNB Finansbank tarafından yapılan 15 bin TL faizsiz kredi imkanı, daha önce banka aracılığıyla kredi kullanmış kişilere de sağlanıyor. QNB Kredisi başvurusu yaptığınızda banka size anında sonuç verir. Bu kapsamda bankanın iyi müşteri grubunda yer alan kişilerin 12 aya varan faizsiz bu krediyi alması mümkün. Kredi başvurusu yaptıktan sonra aynı gün onay alıp almadığınız tarafınıza bildirilecektir. Daha önce QNB Finansbank’tan kredi kartı kullanan ve bu kredi kartıyla iyi ödeme yapanlara 15 bin TL faizsiz kredi anında onaylanıyor. QNB Finansbank şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir