1. Anasayfa
  2. KREDİ

1500 Kredi notuna kredi çıkar mı? 1500 puanı olanlara kredi veren bankalar hangileridir

1500 Kredi notuna kredi çıkar mı? 1500 puanı olanlara kredi veren bankalar hangileridir
1500 Kredi notuna kredi çıkar mı? 1500 puanı olanlara kredi veren bankalar hangileridir
0

1500 kredi notuna sahip müşteriler, iyi müşteri grubundakilerdir. Bankalardan kredi kartı ve kredi kartı alanlar sorunsuz çalışıyor ve ihtiyaçlarını hemen karşılamak istiyorlarsa kredi puanınızın yüksek olması gerekir. Normal şartlarda banka kredisi değeri 1100 ve üzeri olan kişiler kredi başvurusunda bulunabilir. Kredi notunuz 1500 ise bankalardan şubeye gitmeden kredi çekmeniz mümkündür. Hangi bankalardan kredi almak istediğinizi merak ediyorsanız aşağıdaki bankalardan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Denizbank SMS kredisi ile artık onay alabilirsiniz

Denizbank’ın SMS kredisi uygulamasıyla aynı gün 55.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi anında alabilirsiniz. 1500 kredi notu ile müşterilerine uygun faiz oranları ile kredi sağlayan bu bankaya başvurabilirsiniz. Denizbank SMS kredisi için, cep telefonunuza KREDIM yazıp bir boşluk bırakarak 3280’e gönderin. TC ID giriniz. Kredi başvurunuzu bu şekilde yaptınız. Kredi başvurusu onaylanan kişiler, kimlikleri ile en yakın bankadan kredi kullanabilirler.

Akbank online kredi

Bankaya gitmeden kredi başvurusu yapmak isterseniz bu banka sizin için kredi almanın en kolay bankasıdır. Akbank’ta bir hesabınız varsa ve bu hesap üzerinden internet şifresi aldıysanız, herhangi bir evrak vermeden hemen bankaya gitmeden kredi başvurunuzu online olarak yapabilir ve onaylı kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi notu 1500 ve üzeri olan kişiler aynı gün Akbank direkt kredisi olarak 40.000 TL’ye kadar bu krediyi alabilirler.

QNB Finansbank 5030 kredisi

QNB, SMS kredi bankasında Finansbank oldu. TC Kimlik numaranızı QNB Finansbank üzerinden 5030’a gönderebilir ve ne kadar kredi onayı alacağınızı öğrenebilirsiniz. Bu banka aynı gün SMS ile 50.000 TL’ye kadar provizyon vermektedir. Bu bankadan kredi onayı aldığınızda internet bankacılığı ve QNB Finansbank Mobil uygulaması üzerinden kullanabilirsiniz.

100.000 TL’ye kadar Garanti BBVA kredisi

Ayrıca Garanti BBVA aracılığıyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bunun için bankaya veya internet sitesine gidip başvurabilirsiniz. 1500’den fazla müşteri, bankanın en düşük faiz oranı ile kredi kampanyasına katılabilir. Hemen banka şubelerine başvurarak sonucu görebilirsiniz. Onaylandıktan sonra krediniz beklemeden kullanılabilir.

ING tüketici kredisi

ING aracılığıyla da tüketici kredisi başvurusu yapabilirsiniz. ING Bank, özellikle kredi notu yüksek kişilere% 0,99 faiz oranıyla kredi sunuyor. Başvurularınızı banka şubelerinden, www.ingbank.com.tr adresinden veya mobil uygulama üzerinden yapabilirsiniz. ING Bank’ta kredi notu 1500 ve üzeri olanlar bu kredilerden hemen yararlanabiliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir