1. Anasayfa
  2. SON DAKİKA

En az 3.000 TL hesaplarda! 10 gün içinde PTT verecek

En az 3.000 TL hesaplarda! 10 gün içinde PTT verecek
0

En az 3.000 TL hesaplarda! 10 gün içinde PTT verecek

Pandemi döneminde binlerce esnaf zorlu bir süreçten geçiyor. Devlet esnafın ve sanatkârın yanında olabilmek için yardım ödemeye devam ediyor. Son olarak, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir müjdeli haber geldi. Gruplara göre 3.000 ve 5.000 TL hibe ödemeleri yapılacaktır. Tek seferlik hibe ödemelerinden kimler yararlanacak? Sorunun cevabı merak ediliyor. Hesaplara tek seferde en az 3.000 TL yatırıldıktan sonra esnafın biraz nefes alması hedefleniyor. Devletin sağladığı destek ödemelerinden yararlanmak isteyenler başvuru koşullarını sorguluyor.

Esnafa verilecek 3-5 bin TL’lik hibe desteğinin detayları netleşiyor. Mükellef simit satıcısı ve seyyar satıcı da destekten yararlanacak. Ticaret Bakanlığı, hemen her kesimden esnafın yararlanacağı desteğe ilişkin uygulama esaslarını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği hibe desteğinin detayları netleşiyor. Ticaret Bakanlığı, hemen her kesimden esnafın yararlanacağı desteğe ilişkin uygulama esaslarını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir