1. Anasayfa
  2. BANKALAR

3422 Vatan Bilgisayar Fibabanka SMS ile Kredi Başvurusu

3422 Vatan Bilgisayar Fibabanka SMS ile Kredi Başvurusu
3422 Vatan Bilgisayar Fibabanka SMS ile Kredi Başvurusu
0

3422 Vatan Bilgisayar Fibabanka SMS ile Kredi Başvurusu

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Vatan Bilgisayar, Fibabanka kampanyası ile gerçekleştirdiği ortaklıklar sayesinde sevindirici bir başarıya imza attı. Fibabanka’dan Vatan Bilgisayar ile 8 ay taksitli ödeme ve faizsiz telefon kampanyası birçok vatandaş için telefonla satın alma sürecini oldukça kolaylaştırıyor. İki önemli firmanın iş birliğiyle kurulan bu ortaklık, satın aldığınız cep telefonlarını 8 ay ve 0 faiz ile geri ödeme imkanı sunuyor.

Bu kampanyayı önemli kılan detay ise akıllı telefonların satış fiyatı ile peşin fiyat arasında aynı fiyatı içermesidir. Nitekim bu tür nakitleri taksitle alacağınız gerçeği sizler için güzel bir operasyon yaptı.

3422 SMS Kredi Fibabanka

  • Telefonunuzdan VATAN boşluk TC Kimlik no yazarak 3422 nolu numaraya kısa ileti (SMS) atmanız gerekmektedir.
  • Bu SMS sonrası size Fibabanka tarafınca kredi başvurunuzun pozitif yada negatif sonuçlandığına dair bir ileti gelecek, sonucunuz negatif ise krediyi kullanamazsınız.
  • Sadece kredi başvurunuz pozitif ise size en yakın Vatan Bilgisayardan işleminizi halledebilirsiniz.
  • Mağazada ilgili personel ile görüşerek o sizi yönlendirecek ve istediğiniz cep telefonunu 8 ay faizsiz kredi kapsamında alabileceksiniz.

Fibabanka Kampanyasına Katılmak İçin Ne Yapmalı?

Fibabanka’dan Vatan Bilgisayar ile 8 ay taksitli ve faizsiz telefon kampanyasını kullanmak gerçekten çok keyifli. Bunun için siz değerli ziyaretçilerimiz, yapmanız gereken tek şey bir Fibabanka şubesine gidip kredi başvurusu yapmak. İsteğe bağlı kredi başvurunuzu doldurarak ve kredi sözleşmesini imzaladığınız anda bu kampanya sayesinde dilediğiniz cep telefonunu rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Bu kampanya, iPhone hayalini kuran birçok kişi için dikkate değer bir işlevsellikle gelişiyor. Nitelikli bir sipariş gösteren ve dikkat çeken Fibabanka ile böyle bir kampanyadan yararlanmak mümkün.

Kampanyaya dahil olan markalar

Fibabanka’nın Vatan Bilgisayar ile gerçekleştirdiği bu kampanyalar doğrultusunda 10 taksit üzerinden faizsiz cep telefonunuzu rahatlıkla satın alabilirsiniz. Bu iki büyük kuruluşun öncülüğünü yaptığı kampanyada yer alan akıllı telefonlar Iphone ve Samsung modelleridir. Her iki markanın geçerliliğini sağladığınız zamanı kampanyada kolaylıkla değerlendirebilir, böylece alışveriş fonksiyonlarınızı kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Böyle bir özellik sağladığı için teknoloji meraklılarının büyük ilgisini çekmeyi başaran Fibabanka, Vatan Bilgisayar’ın genel işini çok güçlü tutuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir